Centar DBA sponzoriše mlade sportiste

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA je tokom leta u svoje članstvo primio i mlade sportiste, sestre Sadiku, Dunju i Anju iz Beograda koje su članovi džudo kluba Partizan VML. One su postale junior članovi Centra DBA i dobili su članske karte i dva kimona koje je sponzorisao Centar DBA.

Smatramo da je veoma važno ulagati u mlade sportiste. Važno je da im pružimo satisfakciju da nastave da se bave sportom jer takve aktivnosti od njih prave bolje ljude. Na taj način klinci nauče i da pobeđuju, i kako da prihvate poraz i da poštuju druge. Bavljenje sportom kod dece stvara poštovanje obaveze koja kasnije u životu može dosta da pomogne.

Dunja i Anja ređaju uspeh za uspehom i verujemo da će im nova kimona pomoći u daljem osvajanju medalja. Oni kao junior članovi Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA imaju još jedan važan zadatak a to je da se maksimalno posvete školi i treninzima, a mi smo tu da im uvek pomognemo i da ih bodrimo na takmičenjima.

Zahvaljujemo se redakciji dnevnog lista Alo koji je objavio tekst o našem sponzorstvu i uspesima mladih džudistkinja Dunje i Anje Sadiku. 
TEKST U ALO DNEVNIM NOVINAMA.