Karatisti Karate Centra DBA su učestvovali na Kupu Šampiona u Aleksandrovcu

Ove nedelje 10.04.2022 godine održan je Kup Šampiona u Aleksandrovcu.Takmičenje je okupilo oko 200 takmičara iz cele Srbije. Veliku čast i zadovoljstvo da budu deo ovog takmičenja dobio je i Karate Centar DBA. Ovoga puta boje DBA branilo je 5 karatista. I malo je reći da su briljirali osvojivši čak 6 medalja i to pet zlata i jedno srebro.
Karatisti Karate Centra DBA nastupili su sa velikim žarom, takmičili su se u disciplinama kata pojedinačno izuzev jednog člana koji je radio i borbe.
Karate Centar DBA svojim trudom i radom postiže veoma fine rezultate koji nas svaki put obraduju.

Mina Nikolić 2. mesto kate pojedinačno
Nevena Radosavljević 1. mesto kate pojedinačno
Aleksandra Radosavljević 1. mesto kate pojedinačno
Luka Radosavljević 1. mesto kate pojedinačno
Viktor Arizanović 1. mesto kate pojedinačno 1. mesto borbe pojedinačno

Foto: Karate Centar DBA

„Rezultati govore više od onoga što bih ja mogao reći. Zadovoljan sam svime što su naši karatisti pokazali. Vredno radimo i trudimo se da budemo što bolji. Svako takmičenje nam je pokazatelj jesmo li na dobrom putu, kao i koliki je napredak naših članova. Veoma sam ponosan na sve svoje članove, naš klub predstavljaju u najlepšem mogućem svetlu. Desava se da nekada i najiskusniji karatisti imaju loš dan te i rezultat bude lošiji, ali to ne umanjuje njegovo znanje karatea. Tako i naši karatisti, važnije mi je da su oni na dobrom putu, da uče karate na najbolji mogući način, a rezultati će sami vremenom doći. Naravno, nećemo uvek biti tako sjajni kao sada, nekada naš protivnik bude bolji, ali i iz toga učimo i naše pobede i naši porazi su dobre lekcije za svakog od nas.
Kao trener osećam se ponosno dok ih gledam kako na tatamiju daju sve od sebe. Kad u svakom njihovom pogledu i pokretu vidim ljubav prema karateu, i veliku želju da pokažu ono na čemu smo radili. Znam da smo na dobrom putu ma kakav rezultat bio. Veliko hvala organizatoru na pozivu, organizacija je bila i više nego sjajna. Drago nam je da smo bili deo ovako bitnog takmičenja. Ova sezona ima dosta izazova za nas, te nas vrlo brzo očekuju nova takmičenja. Hvala i našim članovima, i roditeljima koji nas svaki put bodre i daju nam veliku količinu pozitivne energije“.

Branko Nikolić, predsednik Karate centra DBA