U Crnoj Gori se dešava hrvatski scenario

Dešavanja u Crnoj Gori nikako ne izgledaju naivno. Nakon represije I sramnog hapšenja sveštenstva Srpske Pravoslavne Crkve, mafijaška vlast u Crnoj Gori načinila je još jedan opasan korak. U ovom trenutku dešava se progon pripadnika Vojske Crne Gore koji su srpske nacionalnosti.

Kako javljaju crnogorski mediji, svi vojsnici srpske nacionalnosti koji su bili raspoređeni na dužnostima obezbeđenja vojnih objekata i magacina, usmeno su obavešteni da ne dolaze na posao do daljnjeg, bez ikakvog obrazloženja. Razoružani su i poslati kući, a na njihova mesta došli su pripadnici Vojske Crne Gore koji su crnogorske i bošnjačke nacionalnosti.

Očigledno je da mafijaški režim u Crnoj Gori počinje plan identičan onom koji se događao u Hrvatskoj. Nije isključeno da su i imali i savetnike upravo iz Hrvatske. Šta li je sledeće što će učiniti kriminalci koji vladaju Crnom Gorom nije teško pretpostaviti, kao što nije teško pretpostaviti šta je krajnji cilj.

U Crnoj Gori se dešava uskraćivanje prava na slobodu izražavanja nacionalne pripadnosti. Milo Đukanović pokušava da obriše istoriju i napravi nekakvu novu kao i lažni crnogorski nacionalni identitet i nekakvu sektu koju pokušava da nametne stvarajući nekakvu novu Crkvu. Podela koju pokušava da napravi Milov mafijaški režim, nije nikako dobra.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA apeluje na vlast u Srbiji da što pre pomogne našoj braći u Crnoj Gori. Apelujemo i na našu braću da ne podležu ni pritiscima ali ni provokacijama mafijaškog sistema koji vlada u Crnoj Gori, jer očigledno je da su ovo poslednji dani tog sistema koji uskoro pada i čini ovakve stvari iz straha.

Ne damo svetinje! Ne damo srpsku Crnu Goru!

Stevan Đokić