Audi Club Serbia podržao akciju “Šifra Barbara”

Danas je i Audi Club Serbia ponosno stao u red onih koji su prošli obuku u postupanju u situaciji prilikom nestanka dece. Time je Audi Club Serbia i njegov predsednik Nemanja Najvirt podržao akciju “Šifra Barbara” koju zajedničkim snagama sprovode International Police Organization i Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA.

Članovi International Police Organization i Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA danas su u prostorijama Audi Cluba Serbia, u Novom Sadu, održali obuku pod nazivom “Šifra Barbara”, a koja se odnosi na postupanje u situacijima kada se desi nestanak ili otmica dece. Nemanja Najvirt, time je podržao akciju “Šifra Barbara” koju će dalje širiti u svom klubu. Njemu je uručen sertifikat i njegov klub je označen nalepnicom Šifra Barbara.

Predsednik Audi Cluba Serbia, Nemanja Najvirt, uvideo je da je veoma važno da se posvetimo problemu nestanaka dece, bilo da su sami pobegli od kuće, da su oteti od strane roditelja ili od strane trećih lica i da se moramo više posvetiti problemima vezanim za pravilno i bezbrižno odrastanje sve dece.