Tribina „Delovanje sekti u Beogradu i kako se zaštititi“ – 26.07.2018.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA odazvao se pozivu Sindikata Ujedinjeni Kolektiv Policije i uzima aktivno učešće na tribini sa ovako važnom temom.

Sindikat Ujedinjeni Kolektiv Policije organizuje tribinu sa temom „Delovanje sekti u Beogradu i kako se zaštititi“, 26.07.2018. godine u sali Mesne Zajednice „Lipov Lad“, Bulevar Kralja Aleksandra 298 na Zvezdari. Ispred Sindikata Ujedinjeni Kolektiv Policije, okupljenim građanima obratiće se Petar Milojević, predsednik Nadzornog Odbora, Vuk Mentović kao domaćin i predsednik Kluba Prijatelja, i predsednik Sindikata Marina Starčević.

Učešće na ovoj tribini imaće i Internacionalna Policijska Organizacija IPO, a ispred ove organizacije okupljenima će se obratiti Ilija Životić, predsednik IPO.

Ispred Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA biće predsednik Stevan Đokić.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA smatra da ovakvih tribina treba da bude što više kako bi se građani upoznali sa sektnim delovanjem na našim prostorima i kako bi bili spremni da se suprostave ovoj pošasti, ali i da znaju kako da upozore svoju decu na ove pojave.

Pozivamo Vas da dođete 26.07.2018. godine (četvrtak), u 19h, prostorije Mesne Zajednice „Lipov Lad“, Bulevar Kralja Aleksandra 298. Ulaz je slobodan!