Srđan Ratković, HALL OF FAME 2017 Lisabon

Srđan Ratković, majstor borilačkih veština i čovek koji je dobar deo svog života posvetio pravoj obuci radnika službi obezbedjenja i telohranitelja, ponovo je dobio poziv da primi prestižnu nagradu Kuće slavnih sveta.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA, ima potpisan ugovor ugovor o saradnji sa Srđanom i njegovim klubom Urban jutsu iz Vršca ali i sa svima koji su bili i njegovi učenici i saradnici širom Srbije i sveta. Oni koji se bave borilačkim veštinama, ili su na neki način povezani sa privatnim dektorom bezbednosti, znaju ko je Srđan Ratković i koliko je poštovan u svetu. To naravno dokazuju i brojne nagrade ne samo u Srbiji, već nagrade koje je Srđan iz mnogih zemalja doneo u Srbiju. Pored svega toga, Srđan Ratković postiže i da se posveti deci i omladini, kroz sport, kroz naš Centar DBA i na taj način utiče na pravilno odrastanje usmeravajući ih da je sport bolji od onoga što nudi ulica.

Ponosni smo što je Srđan Ratković deo Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, i ponosni smo što je naš Srđan ponovo pozvan da primi ovu poebnu nagradu.

Po prvi put ove godine Srđan je iz Srbije nominovao Biljanu Tapavički našu djudiskinju iz Zrenjanina i Mirka Ostojića Majstora Ninjutsua iz Beograda koji ima najvišu titulu u ovom zvanju a trenirao je u Japanu kod majstora Hacumija.

Iz Makedonije Ratković je nominovao Zoran Spasova iz Prilepa, dugogodišnjeg prijatelja i majstora u Jeet kune do i kali Filipino.