Sara Damnjanović – nepravda sa namerom

Sara Damnjanović pojavila se u jednoj školi u Mladenovcu kako bi se obratila učenicima, a prašina koja se podigla oko toga, u najmanju ruku je nepravedna.

Mnogi su osudili Saru samo na osnovu pisanja pojedinih medija koji su je stavili u isti koš sa kojekakvim starletama, damama sumnjivog morala i slično, što je ravno licemerju. Tako se stiče utisak da je Sara namerno napadnuta i stavljena na nekakav stub srama, jer zaboga ona je influenserka i tiktokerka…Odjednom se kod tog malog broja naših građana probudio moral, a kod kuće im je uključen neki rijaliti.

Sara je naša misica koja je pobedila na takmičenju Miss Asia Global 2019. Pored toga, Sara Damnjanović je naša uspešna sportiskinja, proslavljena reprezentativka u tekvondou. Ona upravo na tim društvenim mrežama promoviše i sport. Za Srbiju je osvojila mnogo toga, dva balkanska zlata, medalje na evropskom i svetskom kupu i još mnogo toga. Ova mlada devojka uvek je Srbiju predstavljala ponosno, a taj mali deo njene Srbije sada je dao sebi za pravo da je osuđuje.

Naš čovek čim čuje reč „infuenserka“, odmah postaje borac za moral iako se pre toga nije raspitao ili bar konsultovao google, te kreće da osuđuje i vređa. To su isti oni koji su odjednom postali oličenje moralnih vrednosti, uglavnom prepričavajući zgode i malo više nezgode iz rijaliti programa, država im je uvek kriva za sve, zastupaju ideju o legalizaciji marihuane, telefon im zvoni nekom fensi melodijom i slično, deca im koriste društvene mreže na kojima prate i komentarišu svašta…

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA apeluje na građane da ne osuđuju druge i da ih ne „razvlače“ po društvenim mrežama samo zato što su neki mediji, koji su u vlasništvu stranaca, zamenili teze te su bacili senku na Saru Damnjanović, uspešnu sportiskinju koja je u školi promovisala sport. U ovoj situaciji jasno stajemo na stranu Sare Damnjanović, kojoj pružamo podršku i nadamo se da je ovakve gluposti neće pokolebati te da će i dalje osvajati medalje za Srbiju.