Puna podrška pripadnicima Žandarmerije

Napadi na našu elitnu jedinicu i njene pripadnike, od strane onih koji imaju najmanje prava da bilo koga kritikuju, ne jenjavaju. Ovoga puta, poslanik Janko Veselinović, udario je po Žandarmeriji bez ijednog trenutka stida i srama.

Pripadnici Žandarmerije rade veoma težak i odgovoran posao, često su odsutni od kuće, ne znaju za praznike, često po kiši, snegu i blatu, često u najtežim terenskim uslovima ne štedeći sebe a sve to da bi građani naše Srbije bili bezbedni, svi građani, bez obzira na političku, versku ili etničku pripadnost.

Pomenutom „poslaniku“ smeta plata koju na težak način zarađuju pripadnici Žandarmerije. Oni je stvarno zarađuju, a ne kao neki koji u Skupštinu dolaze samo da bi posetili restoran ali ne i svoje radno mesto, baš poput gospodina Janka Veselinovića.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA pruža punu podršku Žandarmeriji i poručujemo im da je narod uz njih i da narod razume koliko je težak njihov posao. Malo je onih koji misle kao gospodin Janko Veselinović i njegova mala grupa koju on zastupa.