Ponosni na našu vojsku

Pripadnici Vojske Srbije, kapetan korvete Igor Ignjatović i zastavnik prve klase Branislav Bulatović, osvojili su prva dva mesta na takmičenju u gađanju iz pištolja, koje je organizovano u SAD.

Dostojno predstavljanje Vojske Srbije i naše zemlje na ovom takmičenju nagradio je i ministar Vulin. Visok nivo spretnosti i obučenosti naših predstavnika nikoga nije ostavio ravnodušnim. Jaka konkurencija i posebni uslovi takmičenja, pa čak i pucanje iz njihovog naoružanja, koje nije kod nas u upotrebi, nisu zaustavili naše predstavnike da uzmu prva dva mesta.

Prvo mesto osvojio je kapetan korvete Igor Ignjatović, dok je drugo mesto pripalo zastavniku prve klase Branislavu Bulatoviću. Obojica su inače pripadnici Bataljona vojne policije specijalne namene „Kobre“.

Organizator takmičenja bila je Nacionalna Garda Ohaja, sa kojom Vojska Srbije ima dugogodišnju saradnju.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA čestita kapetanu korvete Igoru Ignjatoviću i zastavniku prve klase Branislavu Bulatoviću na postignutim rezultatima. Smatramo da ovakvi ljudi treba da budu idoli omladini u Srbiji, da dobiju više prostora i u medijima, jer ovo je prava slika čestite Srbije. Pored  toga što časno i savesno obavljaju svoj posao, na pravi način predstavljaju i našu vojsku i našu zemlju.

Stevan Đokić
predsednik DBA