Novi napadi neradničke lažne opozicije

Narodni poslanik Marinika Tepić očigledno nema pametnija posla nego da prati članove i rukovodstvo Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA. Naravno, sve to o trošku građana Srbije jer, platu koju dobija kao poslanik, dobija iz budžeta koji se puni našim novcem.

Mi se politikom ne bavimo, uredno smo registrovani i poslujemo po svim zakonima Republike Srbije, što je proverljivo, ali nažalost, politika se bavi nama, te smo prinuđeni da se branimo.

Hajka koja je pokrenuta protiv nas, onog trenutka kada smo odbili finansiranje jedne strane ambasade a da zauzvrat pišemo tekstove protiv naše policije i državnog vrha, ne prestaje. Naša organizacija ima sferu delovanja na temu bezbednosti, te je i prirodno da ćemo neki vid saradnje imati sa Ministarstvom Unutrašnjih Poslova. Ta saradnja svodi se na sastanke koje zakazujemo redovnim putem, što je proveljivo, te iznošenjem kritika i predloga na sastancima.

Opozicija, ako možemo tako da ih nazovemo, napadali su nas kada radimo humanitarne akcije, ali najveću hajku na nas pokrenula je kada smo želeli MUP-u da prosledimo predlog vezano za ideju o Građanskim Patrolama. I sada, kada je u toku organizacija okruglog stola na ovu temu, a gde će biti uključena i stručna javnost, ponovo nas prate, fotografišu, podnose lažne prijave, skidaju tablice sa nasih vozila, pisu grafite po kancelariji, lome nadzorne kamere, napadaju…

Gospodo iz opozicije, umesto što nas pratite, fotografišete i podnosite lažne prijave, bolje bi vam bilo da se dovučete u Skupštinu i radite ono za šta i dobijate platu. Stavljanje mete na našu organizaciju nije ono čime treba da se bavite, sve lažne prijave koje ste podneli, pale su u vodu.

Znamo da preko nas pokušavate da napadnete ministra dr Nebojšu Stefanovića i to u trenutku kada je pred ministrom težak zadatak, odbrana srpskih interesa, da Kosovo ne postane član Interpola. Sramno je to što radite i pokušavate da minirate napore srpske delegacije i ministra Stefanovića da se izbore za ovu našu Srbiju. Sramno je to što uopšte stajete na stranu lažne države Kosovo.

Predsednik Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA
Stevan Đokić

print screen facebook nalog Marinike Tepić