Online kurs „Sekte i sektno delovanje“

Dok ste kod kuće, imate priliku da naučite nešto korisno. Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA nudi vam online kurs „Sekte i sektno delovanje“ gde ćete naučiti neke stvari vezano za sekte. Sertifikati su obezbeđeni.

Kurs se odvija online, i možete da učite i rešavate test kada god želite. Test je online gde je potrebno da, nakon učenja, odgovorite na 15 pitanja. Ova pitanja nose 29 bodova, a za prolaz potrebno je da osvojite najmanje 22 boda. Ne brinite se, ukoliko ne uspete iz prvog puta, imaćete mogućnost da još dva puta pristupite testu.

Kurs je napravljen sa ekipom ljudi koji vode Odsek 3-borba protiv sekti, koji vodi diplomirani teolog Nemanja Ivančić. Namenjen je svima koji žele da nauče osnove o sektama i njihovom delovanju, odnosno, prilagođen je svima i lak je za učenje.

Svaki polaznik kursa koji položi test dobija sertifikat.

Prijave za kurs se vrše uplatom na broj računa Centra DBA 160-0000000423442-62 a nakon toga ćete na mejl kursevidba@gmail.com poslati uplatnicu (dovoljno je i samo da je fotografišete) i svoje podatke kako bi mogli da Vam otvorimo nalog. 

Cena kursa iznosi 1.300 dinara.
Cena kursa za članove DBA, IPO, GPA, CPA, CTO, SUKP, SPIPS iznosi 700 dinara. (potrebno je da na mejl zajedno sa fotografisanom uplatnicom pošaljete i dokaz da ste član neke od navedenih organizacija, fotografisana članska kartica, članska značka)

Ovaj kurs ostaje otvoren do daljnjeg, tako da uplatu možete izvršiti bilo kada i bilo kada rešavati test.

Primer popunjavanja uplatnice: