Prvi Memorijalni turnir „Stevan Djokić“

Dana 29.10.2022. godine, održan je prvi memorijalni turnir u karateu pod nazivom „Stevan Đokić“. Turnir je organizovan u Čačku, gde je i sedište Karate centra DBA, koji je bio nosilac turnira.
Okupljenim učesnicima se obratio Branko Nikolić, prvi čovek Karate centra DBA, zatim je minutom ćutanja odana pošta našem pokojnom Stevanu.

Foto: Karate centar DBA

 

Pod budnim okom našeg trenera Branka, svoje veštine i znanje pokazalo je četrdeset takmičara, različitog uzrasta i u više kategorija. U ulozi sudije na ovom takmičenju našli su se Dušan Ivković, Dejan Pavlović i Ivan Ćurčić. Kako je ovo prvi turnir koji organizujemo u čast našeg pokojnog predsednika Stevana, svi učesnici su dobili diplome i zlatne medalje.

Foto: Karate centar DBA

Na kraju turnira se obratila i sadašnja predsednica Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, Irena Đokić. Ona se zahvalila svim učesnicima i svim ljudima koji su pomogli u organizaciji i realizaciji ne samo turnira, već i aktivnosti tokom prethodne godine. Tom prilikom podeljene su i zahvalnice prijateljima i saradnicima Centra DBA.

Foto: Karate centar DBA

Atmosfera je bila sjajna, dan je protekao u radosti i optimizmu. U znaku promocije prijateljstva, saradnje, ljudskih i sportskih vrednosti i vrlina. Ovaj turnir će biti organizovan tradicionalno svake godine, a već sledeće godine sa znatno većim brojem učesnika. Još jednom čestitamo svim učesnicima i zahvaljujemo se na trudu!

 

Centar za bezbednost, istrage i odbranu – DBA