Postani „First Responder“ – Obuka

Obuka „Postupanje u situaciji nestanka dece – Šifra Barbara“ u realizaciji Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA i Internacionalne Policijske Organizacije IPO održaće se 15.07.2018. godine sa početkom u 10 časova, u prostorijama Centra DBA, u Trebevićkoj ulici broj 43, Beograd, Banovo Brdo.

Predviđeno je da se polaznici ovog kursa upoznaju sa relevantnim stvarima koji se tiču postupanja u situaciji nestanka dece ali i starijih ljudi. Po završetku obuke polaznici će dobiti sertifikat o završenoj obuci, nastavni materijal, ali dobiće i posebne ID kartice koje će uvek moći da nose sa sobom i da se na taj način identifikuju kao First Responderi kada su situacije nestanka dece i odraslih ljudi u pitanju.

Najbolji polaznici kursa „Postupanje u situaciji nestanka dece – Šifra Barbara“ imaće tu privilegiju da u narednom periodu, zajedno sa instruktorima Internacionalne Policijske Organizacije i Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, budu predavači na kursevima koji se budu radili u vrtićima, školama i firmama.

Prijave za kurs otvorene su do 14.07.2018. 
Prijavu možete izvršiti POPUNJAVANJEM FORMULARA
Ili možete Vaše podatke sa fotografijom poslati na email kursevidba@gmail.com (Ime i prezime, telefon, mesto, datum rođenja) Putem istog mejla možete dobiti i sve infomracije vezane za ovaj kurs.

Cena Obuke:
Članovi DBA i IPO – 1.600 dinara
Ostali – 2.200 dinara