Podrška Miši Vaciću!

Svedoci smo da se u poslednjih mesec dana vodi prljava kampanja protiv gospodina Vacića koji često mora da trpi i razne uvrede koje mu upućuju ne samo pojedinci već i razne organizacije. Znamo mi vrlo dobro ko stoji iza tih organizacija i pojedinaca koji ne napadaju samo gospodina Vacića, već su ti napadi usmereni i na sve ono što je Srpsko.

Miša Vacić je rodoljub i patriota koji se do sada milion puta pokazao kao takav. On očigledno smeta onima koji ne žele da omladina Srbije ide pravim putem, putem patriotizma negujući stare običaje i vrednosti Srbije. To je upravo ono što predstavlja i Miša Vacić. On je predstavnik omladine kakvu Srbija treba da ima. Mnogi ne znaju da je Miša godinama unazad uspešno organizovao i sprovodio razne humanitarne akcije, pomagao je našem napaćenom narodu na Kosovu i Metohiji.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA pruža punu podršku pravom patrioti, koji zasluženo obavlja funkciju savetnika direktora Marka Đurića. Smatramo da je patriota Miša Vacić pravi čovek za pomenutu funkciju.

Predsednik DBA
Stevan Đokić