Basic Shooting & selfdefence seminar 20.maj 2017

Seminar “Osnove upotrebe vatrenog oružja, upoznavanje i korišćenje” održaće se 20. maja 2017. godine u Požarevcu. Svaki učesnik dobija 30 komada pištoljske municije, koju će uz instruktore ispucati na otvorenom strelištu Grom. Uz ovu obuku biće i obuka samoodbrane za službe obezbedjenja, odbrane od pištolja, noža, damski hvat, ključ na laktu i još mnogo toga. Svaki učesnik dobija diplomu o položenom seminaru i učešću!!

Cena: Seminarska taksa, 30 metaka, instruktori, seminar, diploma, majica i kuvano jelo 60 evra.

Članovi Centra za bezbednost imaju povlašćenu cenu i ona iznosi 35 evra. Ovime se ostvaruje dogovor o specijalnim ponudama obuke za naše članove koje organizuje Srdjan Ratković. Da bi ostvarili ovaj popust, potrebno je da se javite na mejl centardba@gmail.com
Zahvaljujemo se Dušanu i Srdjanu što poštuju protokol o povlašćenim cenama za članove Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA. Ova praksa će biti nastavljena te će u julu ove godine biti organizovano taktičko pucanje.

Posebne povlastice na cenu imaju članovi kuće slave sveta i članovi federacije. Posle ovog kursa planira se da najbolji učestvuju u taktičkom pucanju u mesecu julu. Prijave na telefon organizatora:
062322238 Ratkovic Srdjan
063218815 Dusan Radojkovic

Prijave za učešće najkasnije do 01.05.2017.

MOLIMO SVE UČESNIKE DA SE SKUPE DO 09,00H 20.MAJA NA ULAZU U POŽAREVAC NA PARKINGU RESTORANA VITEZ KAKO BISMO SVI ZAJEDNO ORGANIZOVANO OTIŠLI NA STRELIŠTE.
VELIKI POZDRAV SVIM UČESNICIMA!! PRIJAVE OBAVEZNE ,BEZ PRIJAVE NEMA UČEŠĆA!!

Facebook event Basic Shooting & selfdefence seminar