Karatisti DBA započeli su šampionsku trku

Dana 25.04.2021. održano je 1. Kolo Fudokan lige šampiona u Šapcu u organizaciji karate kluba „ Kaišin“. Takmičenje je okupilo oko  280 takmičara. Karatisti Karate Centra DBA nastupili su sa svojih 8 takmičara, od poletaraca do seniora. Trudili smo se da i ovog puta budemo na visini zadatka, pored izuzetno jake konkurencije. Zadovoljni smo plasmanima i rezultatima naših članova.

Arizanović Viktor – 1 mesto kate pojedinačno
Jovanović Veljko – 2 mesto kate pojedinačno
Jaćimović Marko – 3 mesto kate pojedinačno
Radosavljević Nevena – 4 mesto kate pojedinačno
Arizanović Sanja – 4 mesto kate pojedinačno i 2 mesto kobudo

Kate ekipno

Adzić Stefan, Jovanović Veljko, Jaćimović Marko – 4 mesto

Učešće u takmičenju imali su i naši drugari  Cikić Filip i Stevanović Veljko koji su završili na 7 i 6 mestu, u izuzetno jakoj konkurenciji.

Trener Karate Centra DBA, Branko Nikolić rekao je:
Postignutim rezultatima na takmičenju smo jako zadovoljni.Mi smo na početku našeg puta i ovo je prva naša liga,prvo ozbiljnije takmičenje gde je konkurencija izuzetno jaka, naši takmičari su ispunili naša očekivanja. Vredno vežbamo i trudimo se da budemo što bolji. Napredujemo  iz dana u dan i na to smo izuzetno ponosni. Mi smo mala porodica DBA i svako takmičenje za nas je jedno lepo iskustvo. Veliku zahvalnost dugujemo našim prijateljima kluba Samostalnom sindikatu „Sloboda“ koji je naš sponzor, Pekari Pons na obezbedjenim pecivima za decu, Givovi sa kojom imamo sjajnu saradnju oko opreme, kao i Iron sportu koji nam je pomogao da opremimo našu salu. Drago nam je što za prijatelje imamo takve ljude i što imamo njihovu podršku. Veliko Hvala!