„Bezbednost motorciklista u saobraćaju“ – Prokuplje

Ispred Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, kao i Internacionalne Policijske organizacije IPO,  naš član Mile Stanojević bio je jedan od gostiju na predavanju „Bezbednost motorciklista u saobraćaju“ koje je danas u Prokuplju realizovala „Neformalna grupa mladih FOKUS“ u prostorijama galerije „Boža Ilić“.

Na ovom predavanju je građanima Prokuplja predstavljen rad, kako Internacionalne Policijske organizacije, tako i Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, gde je Mile istakao značaj podizanja svesti na temu bezbednosti, kao jednu od ključnih stvari kojima se ove organizacije bave.
Predavanju su prisustvovali članovi lokalne samouprave kao i brojni televizijski i novinski mediji, a jedan od predavača bio je i dr Vladimir Jevtić, predsednik Asocijacije za bezbednost motorciklista. Sa svima smo uspeli da razmenimo neka iskustva u oblasti bezbednosti i ostvarimo kontakte za neku buduću saradnju.

„Bila mi je čast da gostujem na jednom ovakvom predavanju i iskoristim priliku da svom gradu ukažem na svrhu i rad Internacionalne Policijske organizacije kao i Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, čiji sam član. Zahvalio bih se Tamari Dobrosavljević iz grupe mladih „FOKUS“, koja je organizovala sve ovo i nadam se nekoj novoj saradnji na ovu temu u budućnosti.“ – izjavio je naš član, Mile Stanojević.