Uručene plakete Nemanji Najvirt i Aleksandri Pavlović

Juče su u Novom Sadu uručene plakete Nemanji Najvirt, predsedniku Koordinacionog Centra Novi Sad i Aleksandri Pavlović, predsednici Odseka 10 – Nasilje u porodici i Koordinatoru za humanitarne akcije ispred Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA.

Nemanja Najvirt je nedavno postavljen na mesto predsednika Koordinacionog Centra Novi Sad koji je zadužen za celu Vojvodinu, ali je duže vreme aktivan član Centra DBA. On se iskazao u pojedinim akcijama koje je Centar DBA organizovao samostalno ili sa drugim organizacijama. Promovisao je Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA na najbolji mogući način i tako stekao mogućnost kandidature na mesto predsednika Koordinacionog Centra gde je jednoglasno izabran. Sve ono što je radio poslednjih godina za Centar DBA nije zaboravljeno i zato mu je uručen skroman poklon, plaketa Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA.

Aleksandra Pavlović je skoro od početka u redovima Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, i to kao aktivan član na polju pomoći žrtvama nasilja. Ona je pored funkcije predsednika Odseka 10 – Nasilje u porodici, i koordinator humanitarnih akcija. Tokom 2018-te godine uz koordinaciju i organizovanje, zahvaljujući Aleksandri, Centar DBA je uradio više od petnaest humanitarnih akcija, uglavnom za bolesne mališane. I u godini koja je pred nama, 2019-oj, Centar DBA planira da radi humanitarne akcije, a Aleksandra je već osmislila prvu koju ćemo raditi početkom januara, paketići za decu iz Doma Veternik, decu ometenu u razvoju za Pravoslavnu Novu godinu. Takođe, i Aleksandri je uručena plaketa Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA kao zahvalnica tokom angažovanja oko Centra DBA.