Samoodbrana za školarce

Ninđucu klub Buđinkan Leskovac organizuje drugi po redu potpuno BESPLATNI seminar „Samoodbrana za školarce“ u saradnji sa našim K.C. Leskovac – Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA. Seminar će biti održan u subotu, 12. maja 2018. godine u prostorijama sale MMA Gym u ulici Kralja Petra I, broj 13 u Leskovcu (pored benzinske pumpe Ramazza). Početak seminara je u 12:00 časova a završava se u 15:00 časova.

Ovo je drugi seminar ovakvog tipa po redu nakon veoma uspešnog seminara održanog 2017. godine kome je prisustvovalo oko 60 učesnika različitog uzrasta.
Cilj seminara je edukacija dece (devojčice i dečake) uzrasta od 7. do 14. godine o kontroli nasilja i suzbijanju nasilničkog ponašanja i zastrašivanja unutar škole i van nje. Seminaru mogu prisustvovati zainteresovani roditelji učesnika.
Ne seminaru će biti obrađene tri tematske jedinice:
1. Psihološko zastrašivanje i neophodna odbrana od istog.
2. Fizičko nasilje i uspešna kontrola nasilnika u samoodbrani.
3. Tehnike samoodbrane i javno obraćanje prilikom slučajeva nasilja.
Tehnike samoodbrane koje će se podučavati na seminaru su ISKLJUČIVO tehnike SUZBIJANJA nasilja, tehnike BEZ UDARACA čija primena ne nanosi trajne povrede. Cilj navedenih tehnika je OBUZDATI nivo nasilja kod napadača sa uspostavljanjem kontrole na zemlji.
Organizator seminara je Udruženje građana Ninjutsu klub Bujinkan Leskovac, a glavni instruktor na seminaru je Vladimir Stevanović (sertifikovani Ninđucu instruktor, nosilac crnog pojasa VII dan, predsednik Udruženja građana Ninjutsu klub Bujinkan Leskovac,prvak države u Kudo-u (japanski MMA) višegodišnje iskustvo u raznim borilačkim veštinama, sistemima samoodbrane, poslovima obezbeđenja lica i objekata), dok je naš K.C. Leskovac – Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA podrška u organizaciji.
Seminar je potpuno BESPLATAN i otvoren je za svu decu (devojčice i dečake) uzrasta od 7 do 14 godina koji žele da nauče osnove samoodbrane. Seminaru mogu prisustvovati svi zainteresovani roditelji učesnika. 
Od opreme je potrebno poneti trenerice i majicu (trenira se na strunjačamo tako da nema obuće). Sve informacije na 064 3824 770