Potpisan Ugovor o saradnji sa Arhitektonskom Tehničkom Školom iz Beograda

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA potpisao je Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Arhitektonskom tehničkom školom iz Beograda a koji se odnosi na edukaciju zaposlenih i učenika te škole.

ATŠ je u Centru DBA prepoznala dobrog partnera koji se u svom radu zalaže za edukaciju dece. Tako je direktorka škole, Zorica Rančić, potpisala Ugovor o saradnji sa Centrom DBA. Mi smo već u nekoliko navrata radili edukacije u ovoj školi koje su se odnosile na temu sekti i sektnog delovanja i ponosni smo na to da je ta edukacija prošla veoma zapaženo te smo na osnovu toga potpisali dalji nastavak saradnje. 

Najzaslužniji za ove edukacije i Ugovor o daljoj poslovno tehničkoj saradnji su predsednik Odseka 3 – Borba protiv sekti, Nemanja Ivančić, koji je ujedno i bivši đak ove škole i Isidora Milosavljević, sekretar Odseka 3.

Dogovoreno je da u narednom periodu Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA pripremi i održi edukacije na teme bezbednog surfovanja internetom, bolesti zavisnosti i sektnog delovanja.

Ujedno pozivamo sve direktore drugih škola da se aktivno uključe i za svoje zaposlene i učenike obezbede dobre edukacije na ove teme.