Nova vozila za Upravu saobraćajne policije

Policijski službenici rade veoma težak i odgovoran posao. Oni su mnogo puta do sada pokazali da su se za ovaj posao opredelili pre svega jer vole svoj narod i svoju državu. Isto tako, malo je ministara koji su vodili ovaj resor a da su to činili baš iz humanih i patriotskih razloga, te da su se trudili da policajcima obezbede bolje uslove rada i veće plate.  Ministar dr Nebojša Stefanović je do sada više puta pokazao da je „pravi čovek na pravom mestu“ i da je uvek uz svoj narod i svoju zemlju, te je i ovog puta, sa svojim ministarstvom, uspeo da obezbedi 47 patrolnih vozila za Upravu saobraćajne policije.

Ono što je važno napomenuti jeste činjenica da su sami policajci birali i vozila i komponente koje su potrebne za obavljanje posla. U pitanju su vozila za pripadnike saobraćajne policije koji se bave uviđajem i sva vozila poseduju savremenu tehnologiju.  Vozila marke „škoda karok“ biće danas raspoređena po odeljenjima saobraćajne policije širom Srbije i odmah će biti korišćeni na terenu.  Sedam vozila je donirao Grad Beograd a dogovorena je i donacija motocikala presretača.

Dodeli 47 savremeno opremljenih patrolnih vozila pripadnicima Uprave saobraćajne policije prisustvovao je i ministar dr Nebojša Stefanović i  gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA pozdravlja jačanje bezbednosnog sektora i inicijativu ministra Stefanovića koji uspeva da od srpske policije napravi savremenu formaciju koja je spremna da odgovori na sve izazove.