Memorijal „Dušan Heđeši“ – Veče borilačkih veština

Kao i ranijih godina, i ove se organizuje „Veče borilačkih veština – Dušan Heđeši“.  Organizator ovog memorijala svih ovih godina je naš Srđan Ratković. 

Memorijal se održava već 12 godina unazad i to otkako je nesrećnim slučajem stradao mladi Dušan Heđeši. Bio je profesor fizičke kulture, atletičar i majstor borilačkih veština. Ove godine očekuje se oko 180 učesnika iz 14 klubova iz Srbije. Biće tu i gosti iznenađenja. Gledaoci će videti mnoge borilačke veštine, od ju jutsu, brazilske ju jutsu, aikido, kapap, urban jutsu, karate, kik boks, boks pa sve do onoga što provodi naš Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA i agencije za obezbeđenje.

Centar DBA će u okviru svog predstavljanja, kroz tim koordinacionog centra Vršac,  na ovoj večeri posetiocima prezentovati jedan mali segment obuke koju sprovodino u vidu edukacija i doobuka. 

Pozivamo sve da nam se pridruže i dodju u što većem broju. Veče borilačkih veština održaće se 28. oktobra 2017. godine u Vršcu u sali hemijske škole sa početkom u 20:00 časova.

Glavni sponzor memorijala je picerija Kontrast iz Vršca sa kojom Centar DBA ima i potpisan ugovor o saradnji.

Medijski sponzori su portali Banat Media i Vršac Online.

One thought on “Memorijal „Dušan Heđeši“ – Veče borilačkih veština

Comments are closed.