Formiran Koordinacioni Centar Novi Sad

U petak, 14-og decembra formiran je i Koordinacioni Centar Novi Sad Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA. Sastanak i druženje članova sa teritorije Novog Sada održan je u resotranu „Žal za mladost“. 

Za predsednika Koordinacionog Centra Novi Sad ispred Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, odlukom Upravnog odbora izabran je Nemanja Najvirt. Njemu je uručeno rešenje za postavljenje na mesto predsednika KC Novi Sad koji će biti nadležan za celu Vojvodinu.

Nemanja je istaknuti sportista koji svojim primerom namerava da stavi akcenat na decu i omladinu koja bi trebala da se sklanjaju sa ulice u zdrav život, bavljenjem sportom. On je već preduzeo prve korake i napravio dogovore za 2019-tu godinu sa istaknutim sportistima iz Novog Sada, ali i drugih gradova u Vojvodini. On je i predsednik najvećeg i jedinog Audi Kluba.

Isto veče, uručena su rešenja i Aleksandri Pavlović koja je postavljena na mesto predsednika Odseka 10 – Porodično nasilje i na mesto Koordinatora – Savetnika za humanitarne akcije.

Aleksandra je u proteklih godinu dana pokazala svoju preduzimljivost i organizovala je nekoliko odličnih humanitarnih akcija. Neke od njih su za udruženja Hrabriša i Nurdor. Na sastanku je dogovoreno i da će se Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA više baviti humanitarnim radom.

Članovi koji su prisustvovali sastanku, predstavili su se i iznosili svoje ideje za dalji rad Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA. Takođe, sastanku su prisustvovali i novinari najpoznatijeg novosadskog portala Ns Uživo.