Da li je sramna teroristička akcija ROSU ispitivanje terena za novi rat?

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA najoštrije osuđuje skandalozni akt samozvanih prištinskih vlasti koji su izveli teroristički akt prema visokim zvaničnicima Vlade Republike Srbije.

Upravo današnji akt za sobom povlači veoma važno pitanje: Da li je ova sramna teroristička akcija ROSU ispitivanje terena za novi rat izmedju Srbije na jednoj strani i zapadnih sluga na drugoj?

Nesumnjivo je da iza današnjeg sramnog akta samozvanih prištinskih vlasti stoji zapad jer je očigledno da Kfor ni jednog trenutka nije reagovao iako je mogao. Snimak na kojem se vidi kako teroristička jedinica ROSU vodi Marka Đurića, kako ponižava ne samo njega već i sav srpski narod, sigurno ima za cilj da uplaši Srbe ne samo u Autonomnoj Pokrajini Kosovo, već i u celoj Srbiji.

Prebijanje naših zvaničnika i novinara jeste i pokušaj poniženja naše države koji je aminovan od strane zapada i međunarodne zajednice.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA osuđuje ovaj teroristički akt i poziva predsednika Republika Srbije, Aleksandra Vučića, da zajedno sa državnim rukovodstvom ne posrne i ne uradi baš ono što zapad i njegove sluge očekuju, jer ovde je jasno ko želi rat i ko ispituje teren za isti.

Stevan Đokić